‘Ik denk dat wij nog steeds een hele goede ploeg hebben’

De selectie van Feyenoord keerde vandaag terug op het veld in De Kuip waar de eerste training van het nieuwe seizoen werd afgewerkt. Bart Nieuwkoop stond al even te popelen om zijn voetbalschoenen weer aan te trekken.

,,We hadden een aardig lange vakantie dit jaar, en dan begint het aan het einde weer te kriebelen om lekker aan de slag te gaan”, zegt de verdediger in gesprek met Feyenoord TV. De eerste training werd traditiegetrouw bezocht door duizenden fans. “Het is mooi dat iedereen weer op de been is om ons te supporten.”

Ook Eric Botteghin is blij om terug te zijn bij Feyenoord, waar hij een aantal nieuwe gezichten mocht verwelkomen. ,,We hebben nu drie nieuwe spelers en een paar spelers van de jeugd. Ik denk dat wij nog steeds een hele goed ploeg hebben.”

Feyenoord begint het komende seizoen als landskampioen van Nederland. Voor Botteghin geen reden om met een andere instelling het veld op te stappen. ,,Nee, wij gaan hetzelfde doen als vorig seizoen. Dat heeft gewerkt. We hebben dezelfde mentaliteit en blijven onze dingen doen.”

Geef een reactie